Experthjälp

Vill du veta eller förstå något som rör privatekonomi så har Annika Creutzer svaret.

Du har under åren kunnat läsa hennes krönikor i bland annat Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Privata Affärer och på E24. Du har sett henne förklara allt från räntehöjningar till regeringens budget och ge deklarationstips och placeringsråd i morgon-tv-soffor och andra tv-och radioprogram. Och hon är sedan många år Plånboken i P1:s privatekonomiska expert. Hon svarar också på läsarfrågor i PRO-tidningen, Privata Affärer och Dagens Arbete.

Annika Creutzer har en unik kombination av gedigen kunskap i nationalekonomi och privatekonomi förenat med journalistisk rutin och erfarenhet. Hon har förmågan att snabbt skaffa sig en överblick över komplicerade förhållanden, lokalisera det centrala och begripliggöra det på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt. En stor tillgång är också hennes breda kontaktnät inom media, politik och näringsliv och hon har haft ett antal styrelseposter i företag och organisationer.

Under åren har Annika Creutzer också medverkat i att ta fram utbildningsmaterial, bland annat för Swedseclincensen. Hon har också gjort utredningar av olika slag, bland annat en delrapport dom konstnärer och socialförsäkringar åt Konstnärspolitiska utredningen som presenterades våren 2018.


Adress

Creutzer & Co

Kungsholmstorg 9 

112 21 Stockholm

Kontakt:

 info@creutzerab.se

 0703-817771

Aktuellt

Välkommen till  jobbet! - ny bok av Annika Creutzer, utg KPA Pension. Ladda ner här.